15 juli 2016

Anton 1 år

Oj nu är det lite längesen men ändå. Anton blev 1 år den 22 maj. Men tänkte skriva vad som hände och så idag. För har glömt att skriva det.
Det började med att jag bakade och bakade den veckan, två tårtor, småkakor och mjuka kakor. Garnerade tårtorna på dagen D. Vispgrädde och jordgubbar på ena och sockerpasta på den andra. Beställde ett ljus från mama/wish som det var en 1a på. Tur att den hann komma. Den var beräknad den 19 maj men den kom typ en vecka innan =). Tur tur. Det var ett lyckade tårtor iaf.


Det blev den 22 maj och mamma och pappa kom först. Anton fick öppna presenter. Senare kom Klas, Anna och Ebba som gav han presenter. Av mamma och pappa fick han en boll (som vi redan hade), sommarkläder (t-shirt och shorts) och skor. Av Faster Anna med familj blev det duplo, kläder (två tröjor och shorts) och keps. Av mig och Tobbe fick han en ryggsäck eller rättare sagt reseväska och duplo. 
Vi öppnade alla presenter. Sen blev det att fika ute. Hade dukat ute, var rätt kyligt men det var rätt ok ändå. Fick sätta på sig en liten jacka/tröja. Så dagen blev att fira Anton som blev hela 1 år. Oj vad tiden har gått fort nu. Tyckte nyss att jag plussade på stickan lixom. Men hoppas det inte dröjer allt förlänge tills man skaffar ett syskon till Anton men vi måste nog ha ett jobb båda två först. Eller ja det är iaf min plan.

Nu blir det att spela färdigt fia med knuff turnering.

Ha det fint.
KRAM

Inga kommentarer: