25 augusti 2015

Bara BVC inlägg

Haha blir bara BVC inlägg. Nej inte bara sånt prat nu. Men vi har varit till BVC idag han vägde
7162g och var 65 cm lång och 41,3 cm i huvudomfång. Så han har gått upp lite mera än 1 kg på en månad. Mammas stora kille. ;) Anton fick sin första vaccination. Gjorde ont i mamma hjärtat att se han skrika efter en stund. Och det var inte små sprutor inte, var långa och grova i varje ben. Dom gjorde det samtidigt, usch, jag skulle inte stå ut med två sådana i mina ben men lillkillen var så duktig.
Det var allt om idag.

I fredags så packade vi och åkte med husvagnen till Orsa och sov i  husvagnen tills måndagen för då skulle söt upp till Älvdalen och börja plugga. När vi kom på fredagskvällen så gjorde vi iordning i husvagnen för natten och sen gick vi till restaurangen för att käka lite. Gud så gott det var. Jag tog kycklingspett med pommes och dom tog karre och pommes. Mm man gick iaf mätt därifrån.
Jag tog även ett glas vitt medans  Aina tog ett glas rött och Lillis och Tobbe tog öl.
Sen gick vi tillbaka och tog ett glas vitt igen och spelade en omgång med plump. Efter plumpen blev vi trötta så vi gick och la oss, Anton hade redan somnat.

På lördagen åkte vi och besökte Anna med familj. Innan så besökte vi William och Thyras grav på kyrkogården vid Lillån. För vi skulle vara där efter 18 så vi hann med den innan. Det vad kul att träffa henne igen efter alla dessa 3 eller 4 år sedan tror jag det var sist, då när Julle döptes. Och  Ellen fastnade för Anton, hon ville hålla och bära honom. Dom hade firat Emil som blev 9 år så vi fick lite fika när vi var där. Ingrid hade gjort en Ramnäskaka som var god. Det var den lördagen.

Söndag vid cirka klockan halv 3 åkte upp till Orsbleck och hälsade på Inger och Sven. Fick jätte god mat, älsgstek och potatis och till efterrätt fick vi persikopaj med grädde och glass. Det var trevligt. Innan vi skulle åka hem så spelade vi en plump som gick sådär, tror jag kom 3 eller nått.
Kom ner till husvagnen och jag och tobbe badade för första gången i år. Var varmare i vattnet än i luften. Så det var skönt men var ett jäkla traskade i vattnet. Gick lååååångt ut. Sedan gick vi och duschade och la oss. Vaknade halv 8 och gjorde oss i ordning och packade.  Sen åkte iväg till Älvdalen för att han skulle träffa några på skolan vid 10.
Gick på en halvtimme ungefär och vi åkte tillbaka till Orsa för att hämta husvagnen sen var det hemåt. Var hemma vid 16:00 tiden. Stannade vid falun och åt på mc donalds. Väl hemma packade vi ur och han packade i bilen för att åka upp igen till Älvdalen. Han började idag vid 8 tiden så han har väl snart slutat antar jag.

Nä nu blir det att ta hand om grabben för han har vaknat igen.
Ha det bra.
KRAM

Inga kommentarer: