15 juni 2015

BVC

Idag var vi på BVC och allt såg bra ut. Anton har gått upp så nu väger han 4565g och är 57.2 cm lång tror jag att han var, Så han växer så det knakar och går upp i vikt. Han ligger lite under kurvan men men, huvudsaken han går upp. Förstår fortfarande inte att han har vart i min mage men det kommer nog ta ett tag om det ens kommer.

På fredag ska vi på 50 års fest Carola fyller 50 år. Då är det midsommarafton så vi kommer nog inte vara så länge där eftersom vi har lilla Anton och tänka på nu. Ska vara där vid 5 tiden så det blir väl efter maten och kaffet vi åker hem. Midsommardagen kommer kanske mamma och pappa upp hit och hälsar på Anton, nu är det inte mig dom vill träffa, nä nu är det Anton =).

Om man ska ge lillskiten lite mat kanske, får se om han vill amma eller om det blir bara ersättning nu. Vi har köpt NAN nu får se om han tycker om det, eftersom semp 1 var i en liten förpackning och kostade typ lika mycket i Österby som var 300 g mera i. Så då köpte vi NAN för 100 spänn men det var 800 g i tror jag det var. Får se vad han tycker om den sen. Han smakade ju den kall förut när vi åkte hem från Uppsala när vi handlade så den gick ju iaf ner.

Vi höres.
*KRAM*

Inga kommentarer: