25 januari 2015

Idag gick jag in i vecka 24. Kan inte tiden gå fortare så jag får träffa hen. Och imorn blir den lilla kattungen 6 veckor så då har halva tiden gått. Oj vad fort det går. Börjar bli busig och bitig. Men hoppas att mamma Nala uppfostrar henne så hon inte biter eller nått.

Igår lördag så fick vi hämta hem Simba från djursjukhuset. Vi märkte att han gick på toa ofta men kom inge kiss. Ringde till Exell men han var fullbokad, så vi ringde till Ulltuna och där skulle vi komma in direkt. För det kunde vara farligt. Så där satt vi nästan i 4 timmar innan vi åkte hem utan Simba. Kändes overkligt men han var under bra vård så det kändes bra. Veterinärer ringde ju dagligen och sa vad dom hade gjort och så. Det kändes väldigt tryggt att dom gjorde det. Första natten hade han tydligen pillat bort sin katet som han hade i urinröret. Men han fick beröm att han var en av dom snällaste katterna och att han var så fin. Hihi tackar säger jag och Husse. =)
Det var urinvägsinflammation. Dom gjorde mycket på honom men allt ska ha gått på försäkringen, allt som allt kostade han 10.000 men eftersom han är försäkrad så ska vi nog betala typ 1700 eller nått. Har inte betalat än för vi får pengar den 27. Vi får åka in igen snart och betala. Så tur att han var försäkrad.
Nu går han på dietmat för urinvägsproblem och får metacam som penicillin. Det var skönt när dom ringde och sa att ni kan få hämta Simba, saknade honom jätte mycket. Matte och husse älskar ju dig, så hoppas att du blir frisk snart.

Nu ska jag kolla på så ska det låta, så får vi se vilka dummerjönsar det är ikväll.

Hörs nån gång.
kram kram

Inga kommentarer: